Gevelvullende elementen renovatie bestaand kantoorpand Rijswijk

Prefab Houtbouw West-Holland werd benaderd door de aannemer met de vraag of wij HSB kunnen leveren wat geplaatst moet worden in een bestaand pand. Het antwoord is ja, dat kunnen wij!

Het pand werd compleet gestript, alleen de constructie bleef staan. Voor de opdrachtgever waren een aantal zaken belangrijk:

  • Snelheid.
  • Kwaliteit.
  • Goede logistiek (aanvoeren van de juiste elementen op het juiste moment in de juiste volgorde).
  • Meedenken in oplossingen, zoals wandopbouw, detaillering, constructieve voorzieningen en bevestigingen.

Prefab houtbouw West-Holland heeft de constructie van tevoren ingemeten en de juiste gegevens verwerkt in een 3D-model, hierdoor worden eventuele ‘clashes’ in de voorbereiding ondervangen en komt dit te goede van de bouwsnelheid en kwaliteit.

De elementen zijn voorzien van stelkozijnen en waterkerende voorzieningen, hierdoor kunnen de kozijnen direct na het plaatsen van het HSB gemonteerd worden. Ook de verankeringen en bevestigingen worden van tevoren besproken en bepaald, hierdoor kan van tevoren de huidige constructie voorbereid worden op het plaatsen van het HSB.

Naast het leveren van gevel-vullende elementen voor een bestaand pand, kan Prefab Houtbouw West-Holland uiteraard ook gevel-vullende elementen leveren voor nieuwbouwprojecten.

Renovatie kantoorpand Rijswijk
Renovatie kantoorpand Rijswijk
Renovatie kantoorpand Rijswijk
Renovatie kantoorpand Rijswijk