Dakopbouw bestaand woonhuis Leiden

Snel, goed en goedkoop extra ruimte creëren door het plaatsen van een compleet op maat gemaakte HSB-dakopbouw. Dak-opbouwen op bestaande woningen is iets wat steeds vaker voor komt, dat is niet zo gek. Nieuwbouwwoningen zijn (vaak) duur, schaars en een klant moet lang wachten totdat de woning gereed is. Prefab Houtbouw West-Holland heeft voor dit project het HSB geproduceerd en binnen 1 dag geplaatst. Hierdoor wordt de overlast mbt geluid, vuil en waterschade tot het minimum beperkt.

Grote voordelen om een dakopbouw uit te voeren in HSB:

  • Snel (de werkuren worden gemaakt in de werkplaats), een opbouw kan al binnen 1 dag geplaatst zijn. Hierdoor blijft het overlast voor de bewoners en de buurt beperkt.
  • Licht van gewicht, hierdoor zijn de aanpassingen aan de onderliggende constructie minimaal en vaak niet eens nodig.
  • Goedkoop, kostenbesparing in bouwtijd en minimale constructieve aanpassingen door het minimale gewicht van HSB.
  • Verschillende mogelijkheden mbt gevelafwerking. Het HSB kan, indien gewenst, zo voorbereid worden dat er diverse buitenafwerkingen toegepast kunnen worden, denk aan hout- of kunststof gevelbekleding, open gevelbekleding, gevelstucwerk en stalen afwerking zoals zink of aluminium.
  • Het toepassen van steenachtige materialen af gevelafwerking op het HSB is geen probleem, Prefab Houtbouw West-Holland kan het HSB voorzien van een geschikte onderconstructie zodat de steenachtige materialen hierop aangebracht kunnen worden.

Ook het produceren en plaatsen van HSB-opbouwen voor kantoorpanden doet Prefab Houtbouw West-Holland regelmatig. Voor zowel een woning of een kantoorpand zit de klant niet vast aan standaardmaten, Prefab Houtbouw West-Holland maakt alles op maat en naar wens van de opdrachtgever.

Waarom moeilijk doen als het prefab kan!

Complete prefab dakopbouw bestaand woonhuis in Leiden
Complete prefab dakopbouw bestaand woonhuis in Leiden
Binnenkant van complete prefab dakopbouw bestaand woonhuis in Leiden
Binnenkant complete prefab dakopbouw bestaand woonhuis in Leiden
Levering Complete prefab dakopbouw bestaand woonhuis in Leiden