Over Prefab Houtbouw West-Holland

Vakmanschap en ervaring van doorgewinterde specialisten in de bouw met energie en gedrevenheid van een jong bedrijf. Wij staan voor kwaliteit, klantgerichtheid, meedenken, samenwerken en ontzorgen.

Wat we doen

Fabricage

Alle denkbare prefab houten elementen voor woning- en utiliteitsbouw.

Levering

Op de afgesproken datum, tijd en plaats. Vaste transporteur en vaste chauffeurs.

Montage

Vakmensen helpen vakmensen met het plaatsen. Bespaar tijd en kosten.

Jarenlange ervaring in de bouw

Eigenaars John Straathof en Paul van Seggelen verdienden hun sporen in alle facetten van de bouw. Samen hebben ze meer dan 45 jaar ervaring. Daardoor zijn ze in staat om eventuele problemen vroegtijdig te signaleren en te voorkomen. Ze hebben oog voor ontwikkelingen in het vakgebied en staan open voor innovaties die hun opdrachtgevers vooruit helpen.

John Straathof

John Straathof

    john@ph-wh.nl    071–3315634

Werkvoorbereiding, inkoop, productieafdeling leiden

Zoek je John, dan is de kans groot dat je hem in onze werkplaats vindt. Met gereedschap in zijn handen om complexe houtelementen te maken, of om onze kundige timmermannen aan te sturen.

Open voor nieuwe ideeën

Deze flexibele vakman staat altijd open voor nieuwe ideeën. Zijn specialiteit: projecten die net wat meer kennis en ervaring vragen én het vroegtijdig opsporen van fouten. Zijn jarenlange ervaring als timmerman en aannemer in de villabouw en onderhoud komen hierbij goed van pas.

Staan voor kwaliteit

John is trots op de kwaliteit van het werk dat Prefab Houtbouw levert en wil dat ook in de toekomst steeds naar een hoger niveau tillen.

Paul van Seggelen

Paul van Seggelen

    paul@ph-wh.nl    071–3315634

Calculatie, offertes, klantcontact, werkvoorbereiding, inkoop, planning, administratie

Paul is de man die je aan de telefoon krijgt als je met ons belt. Of die op de koffie komt om een project door te spreken. Tot genoegen van onze klanten, want Paul staat bekend als iemand die soepel in de omgang is, oplossingsgericht denkt en duidelijk communiceert.

Geen-gezeik-garantie

Met zijn ervaring als timmerman, assistent-uitvoerder, uitvoerder en projectleider weet hij waar hij het over heeft. Hij wil zijn klanten zo veel mogelijk ontzorgen. In zijn eigen woorden: de geen-gezeik-garantie.

Vernieuwing

Ambities heeft hij genoeg, dus verwacht van hem mooie ontwikkelingen op het gebied van innovatie, werkplaatsmodernisering en vernieuwingen in bijvoorbeeld bio based materialen en halffabricaten.

“Het is prettig om met een ervaren partij te werken die mee wil en kan denken in aansluitingen, details en bevestigingsmogelijkheden.”

Dennis Norder – RZ&ND Bouw en Realisatie